Klassisk Julemenu á la B-spis
Serveres fra onsdag den 13. november
-
Det kolde julebord 325 kr.
Hvide sild med estragon cremé og ristet marcipan, urter.
Sild i Vadouvan, æble, syltede løg.
Håndpillede rejer, æg, mayonnaise, citron, karse.
Hønsesalat, svampe, sylt, hønseskind og grønt.
Stegt grisebryst, grillet vinterkål, sennep.
Hjemmebagt rugbrød, smør-ristet formbrød, fedt og smør.
-
Varm servering 295 kr.
Confiteret andelår, hvide og brune kartofler, rødkål, varme krydderier og tæt andesovs
-
Dessert 145 kr.
Fortolkning af risalamande, kirsebær sorbet, hvid chokolade, brændte mandler.
3 serveringer: 650 kr. pr. person
3 serveringer + øl/vand/vin/kaffe: 945 kr. pr. person