Oktober

VILDT-AFTEN

19. oktober

Det er sæson for hårvildt!

Vi afholder derfor en aften, hvor vildt indgår i menuen hele vejen igennem (med undtagelse for desserten og sødt til kaffen) 

Velkomst – snacks
5 dejlige retter – 5 tilpassede vine
Kaffe/the – sødt 

Vi har ikke vores almindelige menu denne aften

Pris pr. person: 
1850,- kr. 

 

November

JULEMENU

Fra den 13. november

Det kolde julebord 325,- kr.
Hvide sild med estragoncreme og ristet marcipan, urter
Sild i Vaduovan, revet æble og syltede løg
Håndpillede rejer, æg, mayonnaise, citron og karse
Hønsesalat, svampe, sylt, sprødt hønseskind og grønt
Stegt grisebryst, grillet vinterkål, sennep
Hjemmebagt rugbrød, smørristet formbrød, fedt og smør
Tilkøb til julebordet: 
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og grillet citron 75,-kr.
Jule-medister med rødbeder og sennep 65,- kr. 

Varm servering 295,- kr. 
Confiteret andelår, hvide og brune kartofler, rødkål, varme krydderier, tæt andesovs

Tilkøb Juleost 85,- kr. 
Vacherin Mont d’Or, serveres på ske ved smørstegt rugbrød

Dessert 145,- kr. 
Fortolkning af risalamande, kirsebær sorbet, hvid chokolade, brændte mandler

Julefrokostmenu 3 serveringer (julebord, varm servering, dessert)             650,- kr.
Julefrokostpakke 3 serveringer, øl, vand, vin, kaffe/the      945,- kr.