MENU
B-SPIS
3 retter
3 retters menu 625 kr. pr. person
5 retter
-
Kammusling 185 kr.
Skorzonerrod - mandler - umodne jordbær
-
Soufflé af hvid fisk 225 kr.
Caviar - syltet kartoffel - purløg - beurre blanc
-
Butternut græskar 165 kr.
Græskarkerner - ramsløg - gulerod - yuzu kosho
-
Stegt kalv 325 kr.
Oksehaler - jordskokker - fyldt tærteskal - trøffelsauce
-
Mørk chokolade 175 kr.
Mandarin - karamel - yoghurtsis - sauce
5 retters menu 850 kr. pr. person
7 retter
-
Kammusling 185 kr.
Skorzonerrod - mandler - umodne jordbær
-
Soufflé af hvid fisk 225 kr.
Caviar - syltet kartoffel - purløg - beurre blanc
-
Jomfruhummer 185 kr.
Frisk-ost - umodne solbær - hummerskum
-
Butternut græskar 165 kr.
Græskarkerner - ramsløg - gulerod - yuzu kosho
-
Stegt kalv 325 kr.
Oksehaler - jordskokker - fyldt tærteskal - trøffelsauce
-
Braiseret ananas 165 kr.
Kokosis - rom - ristet kokos
-
Mørk chokolade 175 kr.
Mandarin - karamel - yoghurtsis - sauce
7 retters menu 1100 kr. pr. person
En aften på b-spis
En aften på b-spis med fuldblus
-
Velkomst + appetizer - 3 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 1750 kr. pr. person
-
Velkomst + appetizer - 5 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 2350 kr. pr. person
-
Velkomst + appetizer - 7 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 2750 kr. pr. person
b-spis aften ala carte
-
Appetizer 125 kr.
3 slags
-
Stegt Ribeye 445 kr.
Vinter kål - sommersylt - tæt sauce - kartoffel
-
Dagens fisk 295 kr.
-
Vegetarisk ret med hvedekerner forret: 165 kr. hovedret: 195 kr.
Græskar - ramsløg - sylt
-
Ostebord 225 kr.
“Rullende ostebord” med udvalg af europæiske oste, brød og frugtkompot
-
Oste tallerken 45 kr. pr. ost
Udvalg af europæiske oste, brød og frugtkompot
-
3 petit fours 65 kr.