MENU
B-SPIS
3 retter
3 retters menu 625 kr. pr. person
5 retter
-
Kål terrine 185 kr.
Surkål - grønne solbær - østers
-
Kulmule 255 kr.
Morkler - bønner - Vaudovan - hummerbisque
-
Oksekæber 245 kr.
Græskar - tragt kantaraller - bouillon
-
Due 325 kr.
Rehydrerede beder - sennepskorn - timian - glace på due og beder
-
Pære 165 kr.
Tørrede pære - yoghurt - crumble - Sabayonne med Cognac
5 retters menu 850 kr. pr. person
7 retter
-
Konge Makrel 185 kr.
Tomat - figenblads creme - kosho
-
Kål Terrine 185 kr.
Surkål - grønne solbær - østers
-
Kulmule 255 kr.
Morkler - bønner - Vaudovan - hummerbisque
-
Oksekæber 245 kr.
Græskar - tragt kantaraller - bouillon
-
Due 325 kr.
Rehydrerede beder - sennepskorn - timian - glace på due og beder
-
Karamel 165 kr.
Karljohan - blåbær - karamelcreme
-
Pære 165 kr.
Tørrede pære - yoghurt - crumble - Sabayonne med Cognac
7 retters menu 1100 kr. pr. person
En aften på b-spis
En aften på b-spis med fuldblus
-
Velkomst + appetizer - 3 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 1750 kr. pr. person
-
Velkomst + appetizer - 5 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 2350 kr. pr. person
-
Velkomst + appetizer - 7 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 2750 kr. pr. person
b-spis aften ala carte
-
Appetizer 125 kr.
3 slags
-
Dagens fiskeret 295 kr.
-
Stegt ribeye 445 kr.
Svampe - rødbeder - urter - tæt sauce - kartoffel garniture
-
Vegetarisk ret med hvedekerner forret: 165 kr. hovedret: 195 kr.
Svampe - sylt - ost
-
Pære 165 kr.
Tørrede pære - yoghurt - crumble - Sabayonne med Cognac
-
Ostebord 225 kr.
“Rullende ostebord” med udvalg af europæiske oste, brød og frugtkompot
-
Oste tallerken 45 kr. pr. ost
Udvalg af europæiske oste, brød og frugtkompot
-
3 petit fours 65 kr.