MENU
B-SPIS
3 retter
3 retters menu 625 kr. pr. person
5 retter
-
Blæksprutte 165 kr.
Confiteret æggeblomme - yuzu - tang
-
Stegt hvid fisk 225 kr.
Kål - hasselnødder - ramsløg - løgcreme
-
Butternut græskar 165 kr.
Græskarkerner - ramsløg - gulerod - yuzu kosho
-
Farseret perlehøne 325 kr.
Glaserede gulerødder - sennepskorn - verbena - peber
-
Rabarber 185 kr.
Sorbet - hvid chokolade - roser
5 retters menu 850 kr. pr. person
7 retter
-
Blæksprutte 165 kr.
Confiteret æggeblomme - yuzu - tang
-
Stegt hvid fisk 225 kr.
Kål - hasselnødder - ramsløg - løgcreme
-
Jomfruhummer 185 kr.
Frisk-ost - umodne solbær - hummerskum
-
Butternut græskar 165 kr.
Græskarkerner - ramsløg - gulerod - yuzu kosho
-
Farseret perlehøne 325 kr.
Glaserede gulerødder - sennepskorn - verbena - peber
-
Braiseret ananas 165 kr.
Kokosis - rom - ristet kokos
-
Rabarber 185 kr.
Sorbet - hvid chokolade - roser
7 retters menu 1100 kr. pr. person
En aften på b-spis
En aften på b-spis med fuldblus
-
Velkomst + appetizer - 3 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 1750 kr. pr. person
-
Velkomst + appetizer - 5 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 2350 kr. pr. person
-
Velkomst + appetizer - 7 retter - ostebord - opgraderet vinmenu - kaffe/the m. sødt - Avec / Drink 2750 kr. pr. person
b-spis aften ala carte
-
Appetizer 125 kr.
3 slags
-
Stegt Ribeye 445 kr.
Bagte løg - kål - ramsløg - tæt sauce - kartoffel
-
Dagens fisk 295 kr.
-
Vegetarisk ret med grillet spidskål forret: 165 kr. hovedret: 195 kr.
Græskar - løg - ramsløg - nødder
-
Ostebord 225 kr.
“Rullende ostebord” med udvalg af europæiske oste, brød og frugtkompot
-
Oste tallerken 45 kr. pr. ost
Udvalg af europæiske oste, brød og frugtkompot
-
3 petit fours 65 kr.