MENU

B-SPIS

3 RETTER

Stenbider rogn

Havesyre cremé, æble, østers

Krogmodnet svinenakke

jordskokker og morkelsauce

Citrussorbet

creme fraiche, blodappelsin og pebersirup

395 kr. pr. person

Tilhørende vinmenu

345 kr. pr. person

Tilhørende køre/smage vinmenu

245 kr. pr. person

5 RETTER

Stenbiderrogn

Havesyre cremé, æble, østers

Urtegratineret fisk

løg og hyldeblomst beurre blanc

Hønse consumé

skorzonerod, lardo og æggeblomme

Krogmodnet svinenakke, jordskok og morkelsauce

svampe, bagt løg, kalvesauce, urter

Citronsorbet

creme fraiche, blodappelsin og pebersirup

595 kr. pr. person

Tilhørende vinmenu

575 kr. pr. person

Tilhørende køre/smage vinmenu

395 kr. pr. person

Ekstra serveringer til menuerne

Caviar ``gold``, brunet smørsifon

195 kr. pr. person

Stegt due, radicchio, hengemte kirsebær

185 kr. pr. person

Mælke is, tørret rødbede, malt og karamel

145 kr. pr. person

EN AFTEN PÅ B-SPIS

Velkomst m/ 3 retter - vinmenu - kaffe

850 kr. pr. person

Velkomst m/ 5 retter - vinmenu - kaffe

1.250 kr. pr. person

Velkomst m/ 8 retter - vinmenu - kaffe

1.700 kr. pr. person

Ala carte

Klassisk tatar af kalveinderlår med sprød jorskok

165 kr

Røget ørred med peberrodscreme og urter

155 kr

Hvedekerne risotto med urter og persilleskum

165 kr

Hvid fisk indbagt i butterdej

med fars af kammusling, spinat og creme sauce samt kartoffelgarniture

245 kr

Stegt ribeye

med timian og hvidløg, bagte rødder og kartoffelgarniture

345 kr

Udvalg af oste med smørristet brød og kompot

165 kr

Mælke is, tørret rødbede, malt og karamel

145 kr

3 petit fours

75 kr